VALOKUVAKILPAILU

MANKKAA KUVIKSI!

Tule tallentamaan Mankkaan miljöötä ja asukkaiden elämää tulevia sukupolvia varten!

Mankkaa Seura kutsuu kaikkia alueemme asukkaita osallistumaan alokuvauskilpailuun teemana ”MINUN MANKKAANI”. Kilpailu alkoi 5.lokakuuta 2019 ja päättyy 15. syyskuuta 2020.

Kuvaaja voi osallistua kilpailuun 1-3:lla itse otetulla kuvalla. Niiden tulee olla paperikopioita suuruudeltaan 10 x 15 (kymppikuva), joihin on merkitty kuvausaika ja –paikka sekä kuvaajan yhteystiedot.

Kymmenen parasta kuvaa palkitaan! Palkintolautakunnan puheenjohtajana toimii tunnettu mankkaalainen valokuvaaja Mauritz Hellström.

Kilpailukuvat vastaanottaa Markku Melkko, Vanhan-Mankkaankuja 1D1. 02180 Espoo. Mankkaa-seura varaa itselleen oikeuden käyttää kilpailuun ilmoitettuja kuvia. Kuvia voi lähettää myös sähköpostitse markku.melkko(at)saunalahti.fi

MINKÄLAINEN ON SINUN MANKKAASI ?

Comments are closed.